Naučite se v nekaj korakih, kako težko ponastaviti Huawei v manj kot 5 minutah

V tem članku boste izvedeli, kako težko ponastaviti kateri koli mobilni telefon Huawei v manj kot petih minutah. Videli boste malo pod dokaj preprosto vadnico, lahko rečem, da bi v resnici obstajali dve metodi za formatiranje ali zapustitev vaše tovarne Huawei, tako zelo enostavne metode za izvedbo in vam lahko zagotovim, da lahko dobesedno v manj kot petih minutah pustite Factory mobile.

Nekaj, kar je zelo uporabno v primeru, da želite prodati napravo ali preprosto izboljšati njeno pretočnost, tako da odstranite vse, kar je v njej, kar je včasih lažje kot odstranitev ene stvari naenkrat.

Ne pozabite tudi, da naredite varnostno kopijo vseh pomembnih podatkov, ker je jasno, da je vse, kar je vsebovano v mobilnem telefonu, izbrisano.

Ta vadnica ali vodnik deluje v bistvu za vsako napravo, ki ima Android, boste lahko z dvema metodama, ki jih bom omenil spodaj, ponovno zaženite tovarno ali naredite trdo ponastavitev na kateri koli mobilni telefon Huawei z Androidom.

Kako tovarniško ponastaviti telefon Huawei

Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je, da izklopite napravo.

Ko je izklopljen, boste morali pritisniti gumbe za glasnost + gumb za vklop.

Po nekaj sekundah prenehajte pritiskati tipko za vklop / izklop, vendar pritisnite tipko za glasnost navzgor, dokler se ne prikaže ikona EMUI in nato ikona za obnovitev.

Zdaj boste v načinu za obnovitev, za premikanje pa morate uporabiti tipke za glasnost in z gumbom za vklop potrdite dejanje, ki ga želite izvesti.

Vadnica za resnično ponastavitev Huawei

Če želite narediti trdo ponastavitev, morate iti na možnost, ki pravi, da obrišite predpomnilnik / Factory Reset, potrdite z gumbom za napajanje, kot sem omenil prej.

Počakate, da se postopek konča, nato pa se vrnete v začetni meni, da greste na Reboot System Now.

Kako oblikovati telefon Huawei iz menija

V primeru, da se to počne iz obnovitve zdi zapleteno, lahko to storite iz menija, možnost, ki jo ima katera koli naprava Android, čeprav je odvisno od različice rahlo spremeni lokacijo možnosti.

Če želite to storiti v tem primeru, pojdite na " Nastavitve ", ko tam preprosto pojdite na " Varnostno kopiranje in ponastavitev", po tem v " Factory data reset ", da greste na " Reset naprave " in nato " Delete " Vse .