Kako znova zagnati sinhronizacijo v Chrome po korakih

Nato si oglejte, kako ponastaviti sinhronizacijo v Chromu . Gre za funkcijo najbolj preprostega in predvsem kot koristnega, saj lahko vse podatke, ki jih imamo v brskalniku, prenesemo v oblak Kakšni podatki? Iz zgodovine, do shranjenih gesel in zaznamkov.

Za kaj je? Če Chrome uporabljate v drugi napravi z istim računom, lahko v njej dodate vse te podatke. Na ta način lahko imate zgodovino, shranjena gesla in zaznamke v vseh brskalnikih, ki jih uporabljate z istim računom.

Torej, da vidimo naslednje, kako ponastaviti sinhronizacijo v Chromu v nekaj korakih. Ponastavili bomo vse podatke, ki jih imate v oblaku, in tako sinhronizirali vse vaše naprave. To je nekaj preprostega in vse, kar morate storiti, je, da sledite vsem korakom, ki jih bomo prikazali spodaj na dnu pisma.

Kako znova zagnati sinhronizacijo Chroma

Gremo v Chrome, nato pa v zgornjem desnem delu zaslona pojdimo na možnosti. Za to preprosto pritisnite na tri točke, ki so navpično, tako da se prikaže pojavni meni. Pojdimo na " Nastavitve ", ki je skoraj na koncu.

Odpre se nov zavihek z vsemi možnostmi konfiguracije, iz katerih je na voljo Google Chrome. Toda tisti, ki nas zanima, je eden prvih in da je v našem računu: " Sinhronizacija " morate pritisniti tam, da vstopite v napredne nastavitve sinhronizacije.

Kar morate storiti, je, da onemogočite vse sinhronizacije. Ne pozabite, da je ta korak pomemben, ker bomo izbrisali vse podatke iz oblaka, NE pa iz vašega brskalnika.

Potem, ko prekinete sinhronizacijo, morate klikniti » Upravljanje sinhroniziranih podatkov v nadzorni plošči Google «. Kliknite tukaj in odprete nov zavihek za upravljanje vseh podatkov, ki so sinhronizirani.

Tukaj lahko izberete, katere podatke želite sinhronizirati z vsemi napravami, katere podatke želite prenesti v oblak z nekaj besedami.

V tem razdelku vam priporočam, da si vzamete čas, da nastavite vse, kar želite, in ostanite prijetno.

Ko končate to, kar morate storiti, pojdite na dno in poiščite gumb, ki pravi " Obnovi sinhronizacijo ". Samo pritisnite na ta gumb in vsi podatki, ki so v oblaku, bodo za vedno izbrisani.

Kako sinhronizirati Chrome z mojim Google Računom

Zdaj je edina stvar, ki jo je še treba storiti, da se vrnete na napredne nastavitve sinhronizacije na prejšnjem zavihku in aktivirate enega za drugim vse, kar želite sinhronizirati v brskalniku in pojdite.

Kot lahko vidite, je proces precej preprost in na ta način lahko posodobite vse podatke v oblaku in uporabite vse podatke, ki jih imate v brskalniku, na drugih napravah, ki uporabljajo isti Gmailov račun.

Zapomnite si to, pomembno je, da uporabljate isti račun Gmail, saj so vsi podatki shranjeni v oblaku s tem računom. Torej, če uporabite drug račun, ne bo delovalo.

To velja za vsak brskalnik Chrome, ne glede na to, kje je nameščen, na primer na tabličnem računalniku, mobilnem telefonu ali računalniku. Dokler se prijavite v ta brskalnik z istim Gmailovim računom, kjer imate vse pomembne podatke.